1 Mart 2008 Cumartesi

Ömür Arkadaşı

ezyrewards - earn free domainsgary_land_90.jpg
Facebook'ta dolaşan bir resim var.Elle çizilmiş yaşlı bir çift resmi.Bu resimde çizilmiş olan o resmin gerçeği.O resmi görünce sanki hayalmiş gibi geliyordu böyle yaşlı bir çiftin hala birbirlerine sevgiyle sarılabilecekleri ama resmin gerçek versiyonunu buluncaya kadar.
Facebookta çizgi resmini değilde bu resmi yollarlarsa insanlar daha gerçek olarak algılayacaklarına eminim.Birlikte yaşlanabileceğiniz bir eş bulmak hayal değil yeter ki bunun hayal olmadığına inanın.
O zaman insanları seviyorum diye kandırmaz seveceğiniz bir insanı arama yoluna gidersiniz.O zaman seni seviyorum derken daha içten, daha doğru söylersiniz.Çünkü o insanla yaşlanmayı, bir ömrü paylaşmayı istiyorsunuzdur.
Hayal olduğunu düşünüyorsanız ne farkeder ki içten bir şekilde seni seviyorum lafını söylemek. Tek amacınız vardır günü gün etmek.Günü gün etmenin bir sakıncası yok belki ama bir başkasını kandırmanın bir sakıncası var.Benim için olmasa da kandırdığınız insan için bir sakıncası var.
Bu konuda tek bir temennim var.O da herkesin hayal gözüyle baktığımız bir ömrü sevgiyle, saygıyla paylaşabileceğiniz bir eş bulabilmeniz dileğiyle...

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...