14 Nisan 2008 Pazartesi

"Sabit ücrete son" kampanyası


Sabit Ücret Ödemek İstemeyenlere Duyurulur

Ev telefonlarımızı sürekli iletişime açık tutmak için ödediğimiz sabit ücret uygulamasını kaldırmak için düzenlenmiş güzel bir kampanyayı duyurmak istedim.
Türkiye'nin bir çok şehrine kurulan imza standlarıyla imza kampanyası başlatılmış durumda. www.sabitsoygun.org sitesiyle de imza desteğinde bulunabildiğimiz kampanya Telekomun "sabit ücret" adı altındaki tarifeyi sonlardımak amaçlıdır.
Herhangi bir hizmet yada konuşmaya karşılık gelen bir para olmayıp, sadece ev telefonumuzu açık tutmak için ödediğimiz bu sabit ücretin kaldırılmasını istiyorsanız, www.sabitsoygun.org sitesine girip adınızı soyadınızı yazıp kampanyaya desteğinizi verin.

www.sabitsoygun.org

Umarım bir de bu kampanyanın adsl internet kullanıcılarının ev telefonu kullanma zorunluluğunu ortadan kaldıracak bir versiyonuda yapılır.Ev telefonu kullanma ihtiyacı olmayan bir çok insanın interneti kullanabilmek için zorunlu bir şekilde bu hizmete de para ödemek durumunda.
İnterneti kullanmak için aslında telefona ihtiyacımız olmamasına rağmen, sabit ücret ödemek zorunda olduğumuz telefonları kullanmak zorunda bırakılıyoruz.Güya 29 ytl ödüyoruz gibi gözüküyor ama sabit ücretli telefonlarla 45 ytl'leri bulan bir internet parasıyla karşı karşıya kalıyoruz.
Uzun lafın kısası kampanyalara destek verelim arkadaşlar...

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...