17 Şubat 2009 Salı

One Minute, 14 Şubat



One minute, one minute 14 Şubat.
Geçip gitti ve ben farkına varamadım.Hayat ne hızlı yaşanıyor.2009'un 14 şubatı geride kaldı. Ben yine sevgilisiz bir şekilde geçirmenin verdiği huzur ile mutlu, yalnızlığın hüznü ile mutsuz...
Eski ilişkileri bilemem ama şimdi ki ilişkiler insanı huzursuz ediyor ama yalnız da yaşanmıyor. Yalnızlığı da niye illa sevgiliyle eşdeğer tutarız ki? Sevgilisi olmayan her insan yalnız mıdır? Kafa karıştıracak soru ise yalnızlıktan ne zaman kurtulduk ki?
14 Şubatın sevdiğim tarafı, kıskanç kızların diğer kızlardan ne farkım var edasıyla sevgili edinme gayretleri. Tabii bu da hediye almak zorunda kalacak erkek sayısını artırıp, bugünü bekleyen esnafın yüzünü güldürmekte. Kızı etkileme derdinde olan erkeklerin alacakları hediyelerin ceplerinde oluşturacağı büyük delikle sevgili bulduklarına sevinebiliyorlarsa ne mutlu onlara. 14 Şubatı sevgiliyle geçirmiş kızların diğer kızlardan eksikliği olmadığını ispatladıktan sonrasında da artık gereksizleşmiş bu ilişkiyi noktalamaları gerekicek tabii. Uzun ömürlü bir ilişki başlayabildiyse ne ala...
Sevmediğim tarafı da bu günü sevgiliyle geçirmek gibi koşullandırılmak. İlla sevgili olucak ve hediye alınacak.Çok saçma...Ben sevgilimle sevgililer gününüistediğim bir zamanda kutlayabilmeliyim.Mesela tanışma yıldönümünde ya da onun doğumgününde. Yani bir taşla iki kuş vurabileceğim bir gün olmasını isterim ama malesef böyle bir imkanım olacağını zannetmiyorum.Ya doğum günü 14 şubat olan ya da 14 şubattan nefret eden bir sevgili bulmak lazım ki hediye işinden bir şekilde tasarruf edebileyim.Tabii hediye alıcak bir sevgili bulabildiysem. Sevgilisi olanlar nispet yaparcasına birbirlerine hediyelerini verirlerken, yalnızlar da derin bir iç çekerler. Off ulen of gibi mesela :) Olmayanın zoruna gidiyor efenim bugün, kaldırın şu günü desem kimse iplemez.Böyle bir hareket başlatsam, yalnızları organize etsem, pankartlarla Sevgililer Günü istemiyoruz diye eylemler yapsak fayda edeceğini zannetmiyorum. Yani sevgililer gününde sevgili olucak ve hediye alınacak.
Kendimi Issız Adam gibi hissediyorum. Yine ıssız geçen bir 14 şubat.Hani ıssız adam olmak yeni moda oldu ya belki yalnızlığımda karizmatikleşir :)
Kısmet 2010 14 Şubatına huzursuzluk ile mutsuz, yalnız olmamanın sevinciyle mutlu olabilmek dileğiyle...

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...