15 Nisan 2011 Cuma

İnternetten Para Kazanmak Mümkün mü?


Etrafımda bu soruyu soran o kadar çok insan var ki... Yazma ihtiyacı duydum. Bu sorunun cevabı mümkün, para kazanabilirsiniz.
Peki nasıl para kazanacaksınız? İşte asıl soru bu. Güvenilir bir şekilde nasıl para kazanacaksınız? Bir çok yöntem var. İlk tavsiyem ise internetten kazanacağınız paraların ödemesini alacağınız paypal veya alertpay gibi internet bankalarından hesap açmanız. Son derece güvenli siteler oldukları bilinir.
İlk seçenek olarak alışveriş sitelerinde elinizde ki malları satabilirsiniz. Uygun, ucuz bulduğunuz malları pazarlayabilirsiniz. Yani kısaca e-ticaret, para kazanma seçeneklerimizden bir tanesi.
Kendi web sitenizi, forum sayfanızı veyahut blog sayfanızı yapıp, bu sayfalarınıza reklam alabilirsiniz. Google adsense en makbul ve cazip olanı. Reklam yayınlamakta, para kazanma seçeneklerimizden bir tanesi. Bu seçeneğin olumsuz tarafı genelde ödeme eşiği çok yüksek olması. Google adsense kullanmayı düşünenler için de hesaplarıyla alakadar olmalarını öneririm. Bir IP'den gelen çoklu tıklamaları bile geçersiz tıklama sayabiliyor, hesabınızı bir daha aynı isme açılmamak üzere bloke edebiliyorlar. Bir de hesabınızda biriken parayı da talep edemiyorsunuz. Tarafımdan tecrübe edilmiştir.
Diğer bir seçenek, fotograf satabilirsiniz. http://www.istockphoto.com sitesi örnek verilebilir.
Diğer bir seçenek, kaleminize güveniyorsanız, makale yazabilirsiniz. Yazdığınız yazılara para ödeyecek siteler olduğundan haberim var. Lakin adreslerinden bihaberim.
Diğer bir seçenek ise anket doldurma. Türkiye üzerinden istikrarlı bir şekilde para kazanılabileceğini zannetmesemde, yabancı anket siteleriyle istikrarlı bir şekilde para kazanılabilir. Tabii bu benim fikrim.
En popüler seçeneği en sona bıraktım. PTC diye bilinen reklam seyret para kazan seçeneği. Diğer seçeneklere göre belki en kolay para kazanma yöntemi bu olsa gerek. Kolaylığını zorlaştıran etken ise güvenilir ptc sitesi bulmak.PTC sitelerini, güvenilirliği bilinenleri sıralamak gerekirse:
1. Site: Buxto, minimum 50$ olunca ödeme, Alertpay . Güvenilir olduğunun en büyük ispatı 2007'den beri hizmette olması.

2. Site Neobux, minimum 2$'dan başlayıp 10$'a kadar yükselen minimum ödemesi var. Alertpay, Paypal

3. Site Moneybux minimum 2$ ödeme, Alertpay, paypal v.s.

4-5 tane daha ptc sitesi ekleyebilirim ama öncelikle bu sitelerle başlamanızı öneririm. Sayfalara kayıt olduktan sonra yapmanız gereken reklamları seyretmek. buxto için surf ads, neobux ve vlcbux için view advertisements kısımlarında ki tüm reklamları seyretmelisiniz ki hızlı para kazanabilesiniz. Lakin hızlı para kazanabilmenizi sağlayacak en büyük etken kendinize alt üyeler bulabilmektir. Biraz sabır gösterdiğinizde ciddi kazanç elde etmeniz mümkün olduğunu söyleyebilirim, nacizane fikrim olarak.
Soruları olacak arkadaşlara seve seve yardım edeceğimi belirtir : ister yorum kısmında, ister mail adresimden " gezergenblog@gmail.com " ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...