9 Ağustos 2008 Cumartesi

Doğum Gününüze Göre Aşk Hayatınız

oğum tarihinizle aşk yaşamınız arasında bir bağ olduğunu biliyor muydunuz? Doğum tarihinize göre numaranızı öğrenin, aşk ve cinsel yaşamınız hakkında bilgi sahibi olun!














Numaranız 1:
Aşk sizin için fethetmek gibi bir şey, her zaman aşk yaşamınızı ilginç kılacak arayışlar içindesiniz. Fethedecek yeni yerler arıyor ya da partnerinizin tutkularına boyun eğiyorsunuz. Aşk denildiğinde sizin için seks olmazsa olmazların başında geliyor. Ancak partnerinizi nasıl mutlu edeceğinizi de öğrenmeniz ve onun isteklerine önem vermeniz gerekiyor.
Numaranız 2: Parnerinizle ilişkinizin gelişimini ve nasıl, nerede, ne zaman olacağını bilmek isteyen birisiniz. Bir aşık olarak çok dikkatli, memnun eden ve düşünceli birisiniz. Cinsellikte öpücükler ve kucaklaşma, doğallık ve koruma sizin için önemli. Hassas bir partneriniz olmasını tercih ediyorsunuz.
Numaranız 3: Özgüveniniz oldukça fazla ve bu sizi iyi bir partner yapıyor. Aşkta çekingen olmayan tavrınız partnerinizin yüzünü kızartabilir. Temiz kalbiniz ve mizahi yönünüz partnerinizin yanınızda rahat etmesine yardımcı olur. Cinsellikte saklanma gibi küçük oyunlar partnerinizle sizi daha fazla yakınlaştırabilir, seks yaşamınızı canlı tutmanızı sağlayabilir. Bu sizib en iyi aşık olarak ödüllendirilmenizi bile sağlayabilir.

Numaranız 4: Aşk yaşamınız, sürekli mücadele ve herşeyi yoluna koymaya çalışmakla geçiyor. Partnerinizin tutkularını anlamanız zaman alıyor ve sıklıkla aşk yapmayı erteliyorsunuz. Sağlıklı bir cinsel yaşam için, partnerinizi anlamaya ve kendinizi güvende hissetmeye çalışın. Bunu yaptığınızda düşüncelerinizden uzaklaşıp partnerinizi mutlu edebilirsiniz. Tutkulu ve daha az karmaşık olun.

Numaranız 5:
Maceraperest ve aynı zamanda korkuları olan heyecanlı birisiniz. Bu aşk yaşamınızda da böyle. İlişkilerinizde sıradışı şeyler denemekten zevk alıyorsunuz. Yavaş ve sabit aşıklardan hoşnamıyorsunuz. Cinsel yaşamınızda yenilikler sizi zihinsel ve fizksel olarak memnun ediyor. Yaratıcı ve seksi aranjmanlar tam size göre. Eğer partneriniz ilişkinize yenilik getirmezse kendinizi çok ağır hissetmeye başlarsınız. Buna rağmen çok sık değişiklik yapmak partnerinizi mutsuz edebilir, dengeli hareket etmeye çalın.

Numaranız 6: Romantik aşık tanımlaması sizi anlatıyor. Duygusal bir müzik, aromatik mumlar, loş ışık, sizce aşk için en mükemmel ortam.. Cinsel yaşamınızda, partnerinizle uzun ve duygusal saatler geçirmeyi seviyorsunuz. Öpüşmek sizi en mutlu eden şey. Yavaş ve sakin hareket etmeyi, aşk oyunlarında kazanmayı seviyorsunuz.

Numaranız 7: Hayalci, yaratıcı ve romantik bir partnersiniz. Hassas olduğunuz için aşkta ruhsallık ve duygusallık arıyorsunuz. Filozof gibi odüşündüğünüz için kısa süreli aşklarınız olabilir. Cinsel yaşamınızda sabırlı değilsiniz, uzun beklentiler size göre değil, hemen hareket etmeyi seviyorsunuz. Sekste çoğu zaman partnerinizden bağımsız duygularınız doğrultusunda hareket ediyorsunuz.

Numaranız 8:
Esrarengiz bir aşıksınız. Çok aktif ya da çok tutkulusunuz. Aşk sizin için güç oyunu gibi ve siz kontrolü partnerinize kaptırmak istemiyorsunuz. Doğal ve baştan çıkarıcı bir cazibeniz var ve kolayca baştan çıkarılabilirsiniz. Cinsel yaşamınızda sizi canlandıran her türlü yeniliğe açıksınız. İstediğinizi elde etmek için tüm gece mücadele edebilirsiniz.

Numaranız 9:
En tutkulu, patlayıcı bir aşıksınız. Çok ateşli olmanıza rağmen, partnerinizin isteklerine karşı cömertsiniz. Cinsel yaşamınızda uyuma, tahrik edici konuşmalara ve göz temasına önem veriyorsunuz. Oldukça felsefik, karmaşık bir aşıksınız.

Alıntıdır
Kaynak : http://ivillage.mynet.com/

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...