6 Şubat 2010 Cumartesi

Moral Deposu Msn Anketleri

Bayılıyorum bu msn anketlerine, benim için ne güzel şeyler söylüyor. Cuk da oturuyor :D
Kendini Test Etmek İsteyenler Buyrun Buraya!!!

Aristokratik (Aristokratik misiniz?)

Aristokratiksiniz. Bunun hayatı ne kadar zorlaştırdığının da farkındasınız. Bu yüzden fazla göstermemeye gayret ediyorsunuz bu yönünüzü. İlkelerinizden taviz vermeniz gerekmediği müddetçe, kendi seçmediğiniz mekânlara tahammül kapasitenizi artırmaya çalışıyorsunuz. Bu yüzden de hayatınız kendiniz ve dış dünya arasında denge kurma savaşıyla geçiyor. Çoğu zaman o savaşın bir muzafferi olmadığının da farkındasınız. Çünkü dünya sizin değiştirebileceğinizden büyük, ama siz de sığmıyorsunuz kendi alanınıza. Yapılabilecek bir şey varsa yapmalı diyorsunuz, lakin elinizi pis işlere bulaştırmanın akıllıca olmadığına da inanıyorsunuz. Bütün bu çelişkiler sizi değişken bir ruha sahip kılıyor. Ama aslında ardına konumlandığınız gururunuz incinmedikçe dünyayı kendi arzu ettiğiniz yere dönüştürmek için elinizden geleni yapmaya da hazırsınız. 
 

Usta oyuncu (Aşk Oyuncusu musunuz?)

Of aman, sizden korkulur. Siz bir aşığı dere kıyısına götürüp, aşk şarabı içirmeden geri getirebilecek türden tehlikeli ve usta bir oyuncusunuz. Ne zaman oyun oynadığınız, ne zaman ciddi hareket ettiğiniz belli bile değil. Gözünüzü kırpmadan oyun arkadaşınızı harcayabiliyorsunuz da. Canı çıkıncaya kadar bir kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorsunuz eğer elinize dişlerinizi gıcırdatacak lezzette bir oyun nesnesi geçtiyse. İşin kötüsü o kadar ustasınız ki sizin elinizde aşk oyunun gölgesinde kalmış. Gene de sizden daha usta birini bulduğunuzda kuyruğu hafifçe oynatacaksınız. 

Normalsiniz (Enteresan mısınız?)

Normal bir insansınız. Tutarlı, öngörülebilir ve mantıklı kararlarınızla güven duygusu aşılıyorsunuz herkese. Bu da sağlam adımlarla hedefinize uzun ya da kısa yollardan ulaşmanızı sağlıyor. Sadece yolunuza tuzaklar kurulduğunda, koşullar beklenmedik bir biçimde değiştiğinde bocalıyorsunuz. Böyle zamanlarda dönüp kaynaklarınıza bakıyorsunuz yeniden. Ne yapmalıyım diye sorduğunuz sorulara verilen cevaplar mutlaka daha önceden tecrübe edilmiş oluyor. E bütün bunlar hayatınızı bir miktar sıkıcı kılıyor. Arada bir değişik bir şey yapın, mantıksız davranın mesela, en iyisi bile olsa değiştirin verdiğiniz hayati bir kararı. Belki pişman olursunuz ama aynı zamanda daha çok eğlenirsiniz.
 

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...